Len na lekarsky predpis V novembri 2002 opäť vyšiel v reedícii náš album „Len na lekársky predpis!“. Tentokrát ho vydal Hirax records, pretože my by sme ho už asi nikdy neboli vydávali. Obsahovo je pre nás v súčastnosti takmer bezpredmetný a keby nám Hirax nebol dal túto ponuku, tak by ste ho ovela tažšie zháňali.

Kedže v tomto roku občania našej krajiny zase raz doplácajú na podvody parazitických politikov a klamlivé vidiny lepšej budúcnosti v jednotnej Európe, čoho dôsledkom je fakt, že v celej krajine dochádza k zvyšovaniu cien, rozhodli sme sa, že budeme voliť presne opačný postup. A tak v Obchodíku na tejto stránke si môžete objednať naše CD „Sme prasatá“ za 160 Sk, a obidve kazety („Sme prasatá“ a „Len na lekársky predpis!“) po 85 Sk. Nášivky zostávajú po 30 Sk. V decembri 2002 sme dali spraviť aj odznaky s našim logom, ale do obchodíku ich dáme trochu neskôr (keď budeme mať spravené dostatočné množstvo). Tak, ako na všetkých koncertoch, ktoré sme doteraz odohrali, aj v budúcnosti budeme CD, kazety, nášivky… predávať ešte lacnejšie, ako v internetovom obchodíku, aby ste pochopili, že punkové veci treba kupovať na koncertoch – tam sú najlacnejšie a svojou kúpou podporíte v prvom rade kapelu, príp. distro. Ak si tú istú vec kúpite v obchode, zaplatíte za ňu viac penazí a vo väcšine prípadov tým dáte nažrat ľuďom, ktorí pre punk nikdy nič nespravili a ide im len o biznis! (Čest výnimkám.).

Taktiež pribudli rubriky „Rozhovory“ a „Pokec“. V prvej z nich sa môžete dozvedieť niečo viac o názoroch a zmýšľaní kapely a do druhej môžete prispievať svojimi postrehmi…. Ak máte nejakú otázku na kapelu, tu je priestor na to, aby ste ju položili a my sme sa budeme snažiť na nu odpovedať.

Pomaly nacvičujeme piesne na nový album, ktorý by sme chceli natáčať niekedy okolo novembra tohto roku. Bude rýchlejší a tvrdší (aj hudobne, aj textovo) ako „Sme prasatá“.

Od mája do septembra nebudeme hrať na žiadnych koncertoch, ani festivaloch, nakoľko Krtko bude pravdepodobne mimo republiky.

Na záver sa ešte chceme ospravedlniť ľuďom, ktorí prišli na koncerty do Liptovského Mikuláša a Hnúšte. To, že sme na nich nehrali, nie je naša vina. V Mikuláši to bolo pre intervenciu polície a zástupcov mesta a v Hnúšti, tí, ktorí ste tam boli, sami viete prečo…

To by bolo zatiaľ všetko. Zostaňte sami sebou!

Krtko