Zdravím Vás priatelia!

Čo sa také podstatné udialo od poslednej aktualizácie? Naše dve skladby – Vojna a Krutá realita vyšli na benefičnej kompilačnej D.I.Y kazete zameranej proti vojne. Vydala to Česká Activita Cabaret Voltaire. Zo Slovenských kapiel sa tam okrem nás objavila aj bratislavská Imunita.

Ďalšou novinkou je, že už máme nacvičených viac-menej všetkých 15 skladieb na pripravované CD. Intenzívne skúšame, pretože zhruba na „všech svätých“ by sme to chceli natočiť. Nakoľko sme sa rozhodli, že CD si vydáme na vlastné náklady a že cenovo bude suverénne najlacnejšie lisované CD na Slovensku, vyskytli sa nám určité finančné problémy, na riešení ktorých taktiež pracujeme. Takže ak náhodou neviete čo s peniazmi, kľudne sa nám ozvite… Chceme totiž ukázať smradom ako je Ivan Tásler, No Name, Horkýžeslíže…, či „tiežpunkovým kapelám“ typu Slobodná Európa a podobným sráčom, že existuje aj iná možnosť, ako predávať CD v hypermarketoch za 280 – 400 Sk.

Okrem tohto všetkého sme opäť znížili ceny v Obchodíku, lebo si uvedomujeme, že situácia v tejto zasranej republike začína byť neúnosná a to tu ešte nie je nový rok, však pán Dzurinda? Je to však pravdepodobne posledné zníženie, lebo ináč by sme už šli sami proti sebe… Tiež sme trošku obmenili rubriku Odkazy. Stránky, ktoré dlhšiu dobu neboli aktualizované sme vyhodili a pridali sme aktuálnejšie. Konečne sa nám podarilo pridať rubriku ODKAZOVAČ, takže ak sa nás chcete čokoľvek spýtať, tu je na to priestor. My sa Vám budeme snažiť podľa našich možností a vedomostí odpovedať. To by bolo zhruba všetko. Majte sa krásne a nezabudnite, že nie je všeko zlato čo sa vyští.

Krtko