Zdravím Vás priatelia!

  Od poslednej aktualizácie tejto rubriky sa „v našej kuchyni“ až tak veľa neudialo. Rozdistribuovali sme naše CD, z času načas sme si aj tak trošku zahrali v skúšobni, rozobrali súčasnú politicko – ekonomickú situáciu, vypili nejaké pivko… Ja som si vyriešil svoje „problémy“ a tak sme svojim spôsobom pripravený na „našu divadelno – koncertnú sezónu“, ktorá sa začne na Undeground feste v Martine a bude pokračovať na jeseň. Ak si chcete spraviť prierez Slovenskou a z časti aj Českou HC/punkovou (trošku aj crustovou) scénou, tak tento festival vrelo odporúčam. Veľmi oceňujem, že tu dostala príležitosť aj kopa mladých začínajúcich kapiel, ktoré majú problém s koncertovaním… Budeme ich pozorne sledovať… Mne osobne vadí na tomto feste špeciálne jedna kapela – HT (myslím, že nielen mne J). Viem, že mnohí z Vás ich majú radi – je to vec vkusu. Každopádne ja tu vnímam rozpor medzi ich postojmi, ktoré v textoch deklarujú a skutočným životom – tým, čo v žijú. Je to podľa mňa jedna z tých kapiel, ktoré ťažia zo svojej minulosti, no v súčasnosti už nemajú čo povedať…
  My hráme na tomto feste v piatok 9. júla o 21:15. Pravdepodobne sa zdržíme až do konca, takže kľudne si môžeme dať nejaké pivko a pokecať…
  Ešte jedna vec k novému CD a ďalším našim veciam v obchodíku. Sme radi, keď si naše CD a iné veci objednávate cez net, alebo cez SMS a my Vám ich posielame na dobierku. Pre nás je to najvýhodnejší spôsob dodania – takže v tom naďalej pokračujte. Pre tých z Vás, ktorým sa tento spôsob nepáči, alebo nemajú prístup na net, alebo chcú podporiť nejaký hudobný obchod, alebo neviem čo, sme spísali Zoznam obchodov a miest, kde by sa mali dať zohnať naše veci, ktorí nájdete ako prílohu v Obchodíku. Čo Vám nemôžeme zaručiť je fakt, že ceny budú ľudské, resp. také ako majú byť. S niektorými z predajcov som osobne, alebo telefonicky dohodol podmienky predaja, ibaže niektorí sú prijebaní biznismeni a kľudne si prihadzujú 100% ceny. Takže tak.
  Ďakujeme za tipy na koncert, aj za kontakty, ktoré nám posielate. Teší nás, že nie ste úplne pasívny. Budeme sa snažiť zahrať tam, kde chcete. Nie vždy je to však v pohode, pretože majiteľ klubu, či šéf kulturáku musí chcieť mať takýto koncert a s tým súvisí mnoho ďaľších vecí (plagátovanie, koncový aparát…). To by bolo zatiaľ všetko. Neučte sa toľko a nepracujte, viac oddychujte a onanujte! (alebo neonanujte – podľa chuti a potrieb)

Krtko

  P. S.: Pre účastnikov Antisociety festu v Svojšicích: Anitisociety ako festival odmietam, kvôli jeho biznis praktikám a pozadiu (langoš za 65 CZK…). Napriek tomu tam budem pomáhať Hiraxovi s distrom. S tým je spojená špeciálna akcia – každý, kto si kúpi v Hiraxovom distre na tomto mieste čokoľvek v hodnote 100 CZK a viac, bude mať možnosť kúpiť si naše CD: Prispôsob sa, alebo zdochni! Za 50 CZK.