Zdravím Vás priatelia!
  Takže opäť – zase, píšem Vám po nejakom čase… Ako ste si všimli, alebo aj nevšimli, máme nové tričko, ktoré vyjadruje náš vzťah k Európskej Únii, ako aj k trhovo orientovanej spoločnosti, v ktorej živoríme. Zaujímavé je, že trhové zmýšľanie môžu používať len niektorí – „vyvolení“. Keď chceli trhovo uvažovať vlastníci pozemkov, na ktorých má stáť závod Kia, bol z toho zrazu obrovský problém… Tešíme sa, že nakoniec tento problém dopadol kladne v prospech vlastníkov pôdy a nie voči vláde – čo býva v procesoch štát versus občan pravidlom. Tiež sme hlboko smútili nad faktom, že Johan Pavol II. je už v súčasnosti tuhý a máme obrovskú radosť z toho, že na „svätú“ zasranú stolicu nastúpil ďalší smrad, ktorý má perspektívu, podobne ako jeho predchodca, stať sa senilným dementom. Ako sa vraví, organizácia je taká, akého má vodcu… Na zdravie Benediktus!
  Tiež sme zaregistrovali, že prichádza na trh už v podaní štvrté kompilačné CD slovenských „punkových“ skupín – Punk Rock Made in Slovakia 4. Kupujte ho! Podporíte tým vydavateľstvo, ktoré ho vydalo a nikdy pre punk nič nespravilo, producenta a vlastne takmer všetky súčasti hudobného priemyslu! Prečo takmer všetky? Pretože kapely zúčastnené na tejto výberovke dostanú akurát nejaké to CD a vydavateľ, spolu s producentom tučnú sumičku, ktorá sa bude pohybovať od 200 000 Sk vyššie… Punk´s not dead! Naproti tomu, Hirax records vydáva niečo obdobné, rozdiel je však o.i. v predajnej cene, ktorá by sa mala pohybovať niekde okolo 100 Sk! V porovnaní z 200 – 350 Sk nie je čo riešiť, však? Takže neváhajte a berte Punk rock made in Slovakia z pultov hypermarketov!
  Čo sa týka koncertov, tak do jesene budeme pravdepodobne hrať len v Bratislave s anglickým Conflictom a na Underground feste v Martine. Okrem toho budeme oddychovať a venovať sa pre zdravie jedinca menej náročným aktivitám – aspoň dúfam… Na záver sa chcem ešte poďakovať všetkým tým, ktorí navštívili naše koncerty na východnom Slovensku za to, že sa správali ako ľudia… Držím Vám všetkým palce – nech sa Vám vydarí všetko, čo chcete, aby sa Vám vydarilo.
 
  Za Toy Pištoľs

Krtko